Bemutatkozás

Élőben jelentünk a mainstream peremvidékéről.

Részletesebb ars poetica

Facebook

Twitter

Contact

dinihotelblog@gmail.com

Friss topikok

  • sunblind: ".. Az emberek, akik sohase ismert fényt hordtak a szembogaraikban és apró, szaggatott gesztusokka... (2015.12.17. 19:07) Nagy Pillanat
  • doggfather: @DNes: hát akkor az összes forgatókönyvírói alapszabály lemehet a csába, ha azt sikerült összehozn... (2014.04.06. 13:04) Így jártam...
  • sunblind: vászonjelen ... mivan? :) fuckyeah, nekemis vérzik a szívem leóért. de ennek nyerni kell. nehéz ... (2014.02.27. 21:34) Dallas Buyers Club

2013.07.11. 17:41 DNes

Nyári gondolat

Előirat: Nem, a mellékelt fénykép nem ezért a bejegyzésért született, de gondoltam, ha már az előző posztban az arcomat adtam a mókához, ez a kép jó illusztráció lehet, ráadásul a címre is kellőképpen kínosan reflektál.

 

Sziasztok, egy kis helyzetjelentés, olvasnivaló azoknak akik jelenleg döglődnek a monitor előtt.

Nyugalom a nyári uborkaszezon nem csapott le a Dini Hotelre, nagy a filmforgalmunk, csak éppen idő nincs a bejegyzések futószalagon való gyártására. Ez főleg egyéb projektek miatt van, nemrég például egy Forma 1-es videót kalapáltam össze, továbbá szeretném a forgatókönyvemet is fejleszteni, a nemsokára esedékes munkákról nem is beszélve (hisz költeni is kell valamiből). 

Viszont akkor most bejelenteném: nagy fába vágtam a fejszémet, miként egy színész - majdnemhogy - életművét készülöm mérlegre rakni, persze a teljesség igénye nélkül. 

Gondolkoztam, hogy adjam elő mindezt - vagy igazából akármit: bátran vállalva a vállalnivalót, vagy a dilettantizmus zászlaját lobogtatva, hogy ne érhesse kritika a véleményemet. 

60122k.jpg

Legyen ez a nap tanulsága! 

Az igazán okosok szégyenszemre rá vannak kényszerülve, hogy a hozzá nem értés varázserejű prizmáját pajzsként emeljék a magasba, miközben a "szakavatott" kollégák megkönnyebbült sóhajjal konstatálják, hogy nem kellett felszínre hozniuk letaglózó ostobaságukat. 

Hát ezzel én nyilvánvalóan letettem a pajzsot és széttárt karral, védtelen mellkassal rohanok az apró nyílvesszőknek, folytatva a kultúrmissziót. De egyelőre nem záporoznak. 

Talán majd ennél a következő bejegyzésnél...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dinihotelblog.blog.hu/api/trackback/id/tr975400761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása